Industriële Vastgoedmakelaars

SINDS 1978

Verzorgen wij al uw vastgoedtransacties

PANDEN IN DE KIJKER
Massenhoven
MASSENHOF : Bedrijvenpark gelegen op slechts enkele meters van de op- en afrit 19 Massenhoven van de autosnelweg E313 !Het betreft een nieuwbouwproject : kantoren, magazijnen en business units , met voorziene oplevering vanaf september 2011. Het bedrijvenpark wordt gebouwd op een totale grondoppervlakte van 12.145 m² en biedt ruimte aan uiteenlopende functies zoals productie, opslag, overslag, transport enz. aan ambachtelijke bedrijven en KMO’s.
Meer Info
Malle
Malle industriezone Steenhovenstraat 2. Prachtig kantoorgebouw in uitstekende staat met conciergerie, ruime parking + vergunde aanpalende bouwgrond voor het bouwen van 772 m² magazijnen. Totale oppervlakte 2677 m². KOOPJE !
Meer Info
Meerhout
Prachtige nieuwbouw KMO-Units
Meer Info
Laakdal
10 NIEUWBOUW MAGAZIJNEN Het nieuwbouw bedrijvenpark (oplevering mei 2014) werd gebouwd op een totale grondoppervlakte van 5.701 m² en biedt ruimte aan uiteenlopende functies zoals productie, opslag, showroom enz. aan ambachtelijke bedrijven en KMO’S. Oppervlakte: bebouwde KMO-complex heeft een totale oppervlakte van 2.500m² - Onderverdeeld in 10 units van +- 250m². Units zijn eventueel samenvoegbaar.
Meer Info
1 2 
Nieuws
Immo VDV is onderworpen aan de deontologische code van het BIV. Erkende vastgoedmakelaar BIV met BIV-nummer 203481 - Land van toekenning is België - Toezichthoudende autoriteit B.I.V. : Luxemburgstraat, 16B, 1000 Brussel. Verwijzing naar de BIV-plichtenleer, link naar het KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV